Referenties

Afscheid van onze moeder.

Nogmaals willen wij jou bedanken voor de geweldige goede begeleiding en het prachtige levensverhaal bij het afscheid van onze moeder.

Grote complimenten van ons en zelfs sommige gasten vertelden ons nadien hoe goed en mooi jij het allemaal deed  tijdens de uitvaart.

Ondanks de beperkingen vanwege alle corona regels is het voor ons mede dankzij jou toch nog een mooi en waardig  afscheid geweest.

Groetjes,

Janette en Anja

Afscheid van onze vader.

Je hebt enkele jaren geleden de uitvaart van onze moeder begeleid, je hebt dit op een persoonlijke en warme manier gedaan. Dit is ook waarom wij, bij het recentelijk overlijden van onze vader, als eerste aan jou dachten. Het is heel fijn om in een emotionele tijd iemand in de buurt te hebben die echt luistert. Jij hebt de gave om mensen aan te voelen en suggesties te geven waardoor een afscheidsplechtigheid naar zeer persoonlijke wens kan verlopen.

Wij waarderen je als mens en zijn je dankbaar dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze vader op een mooie en waardige manier, maar vooral in een wijze die precies bij ons, als familie, past.

Warme groetjes,

Monique en Sylvia